Hirdetés

E3 2011. aDaM 13. epizód: Ti kértétek, aDaM teljesíti és bemutatja a szállást.

|

Pixi 90 kérésére aDaM megmutatja, hol is laktak az E3 alatt.

Hirdetés

Abszolút szerencséjük volt aDaMéknak ebben az évben, hiszen saját - nem kicsi - E3-as tapasztalataimból kiindulva ilyen frankó szálláson még sosem laktunk.

Általában "ócsó" amerikai motel vagy hotelszobákban száltunk meg, amely egy kis fürdőszobából, TV-ből és King Size ágyból állt - ha ketten mentünk, akkor bizony egy ágyban aludtunk - ez az én tapasztalatom. Sőt volt olyan eset is, ahol a motelben éjjel ha megszomjaztam kisétáltam a kólaautomatához és egy dolcsiért vettem egy kólát....

Ehhez képest aDaMék ezévi szállása egy kacsalábon forgó palota - s most Pixi90 kérésére be is mutatják az álom-szállást.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)