Hirdetés

Biztos, hogy lesz E3 2023-ban, de nem az szervezi, aki eddig

|

A Star Wars Celebration és a PAX rendezvények mögött álló, több nagy külföldi lapot is magáénak tudó ReedPop nagy show-t ígér.

Hirdetés

Mivel az évek során egyre inkább veszített jelentőségéből, 2022-ben pedig nem is rendezték meg, okkal kezdtük el temetni az E3-at annak ellenére is, hogy már korábban jelezte az ESA, ez még nem a vég, nagy durranásra készülnek, ezért inkább tartalékolják energiáikat 2023-ig.

Az még kérdéses, hogy hány kiadó és fejlesztő áll majd be a rendezvény mögé, de a szervezők nagy műsort ígérnek.

Hirdetés

Az ESA a szervezési feladatokat a ReedPopra bízta, ami egyebek mellett a Eurogamer és a Rock, Paper, Shotgun oldalak tulajdonosa, a PAX, EGX és Star Wars Celebration rendezvények üzemeltetője, így többször is bizonyította, tudja, hogy kell izgalmas videojátékos és geek expókat szervezni. Kyle Marsden-Kish, a cég gamingért felelős globális alelnöke elmondta, éveken át figyelték, mire vágyik a közönség, és az E3 2023 esetében visszahozzák, ami korábban is jól működött, valamint átalakítják, ami nem. Ez így még egy kicsit ködös, de amint újabb részleteket tudunk, szólni fogunk.

A rendezvény újra a Los Angeles Convention Centert veszi majd be, reméljük, elég kiadó dönt majd úgy, hogy teret kér magának.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)