Hirdetés

Ezért jelentette be ennyire korán a Bethesda a The Elder Scrolls VI-ot

|

A marylandi kiadó hatalmas üdvrivalgás közepette bedobta az E3 legkeményebb JPEG-jét. Többet nem mutathattak, viszont akkor adja magát a kérdés: miért?

Hirdetés

Az E3 2018 egyik legizgalmasabb, és egyben legunalmasabb része is volt, amikor a Bethesda bejelentette a The Elder Scrolls VI-ot. A teaser videó lényege csak annyi volt, hogy "igen, dolgozunk rajta" de miért is kellett ez, amikor láthatóan sehol nincs még a projekt?

Hirdetés

A Bethesda alelnöke, Pete Hines kicsit visszament az időben, hogy el tudja magyarázni az egész sztorit.

"Néhány éve beszéltem Toddal arról, hogy tisztázzuk, nem a TES6 lesz a következő játékok, mivel van 2 másik nagy címünk, amikkel ki akarunk jönni előtte."

Ezt tisztázták is, akkor még címek, és mindenféle specifikus információk nélkül.

"Szóval csak beszélgettünk az egészről, és én feldobtam, hogy miért nem hozunk nyilvánosságra egy útitervet mondván 'ezeket csináljuk most, készül a Starfield, ezt tudja, aztán igen, fogunk majd csinálni egy Elder Scrolls 6-ot is, de előtt itt van a két cím, amiket ki akarunk adni.' Az emberek így jobban rálátnak arra, hogy merre is tartunk."

Volt a bejelentésnek azonban egy másik oka is. A Bethesda számított arra, hogy lesznek emberek, akik kicsit megijednek a Fallout 76 online játékmenetétől. A csapatot mindig is az egyjátékos élményeiről ismerték (vagy ezért szerették), és tudatosítani akarták az emberekben, hogy erről az útról nem térnek le.

Se a The Elder Scrolls VI-nak, se a Starfieldnek nincs még megjelenési dátuma, de addig még egyébként is kapni fogunk egy Fallout 76-ot. A hírek szerint lesz benne annyi tennivalónk, hogy lefoglaljon minket a Bethesda következő nagy dobásáig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)