Hirdetés

Battlefield 1 - az Osztrák–Magyar Monarchia is választható lesz

|

Kiderült, melyik nemzetek között dönthetünk a Battlefield 1 multiplayer meccsei során. Két fontos hiányzó ugyan van, de a számunkra legfontosabb kérdés eldőlt.

Hirdetés

Végre tudni lehet, hogy mely választható nemzeteket küldhetjük csatába az első világháborús Battlefield 1 multiplayer ütközeteiben. Hatalmas meglepetés lett volna, ha hiányzik az Osztrák-Magyar Monarchia a felhozatalból, de szerencsére erről szó sincs.

Bizony, a brit, német, olasz, oszmán és amerikai frakciók mellett az Osztrák-Magyar Monarchia is választható lesz a Battlefield 1 többjátékos módjában.

A multiplayer kínálatból azonban teljes mértékben hiányzik Franciaország és az Orosz Birodalom is. Ez léggé furcsa, hiszen a franciák és az oroszok is az antant oldalán fontos résztvevői voltak a háborúnak. Az alábbi grafikán például az egyes nemzetek veszteségeit láthatjátok, ezek alapján is egyértelmű, hogy két furcsa döntés született.

Természetesen elképzelhető, hogy a későbbiekben DLC formában elérhetővé válik a francia és orosz haderő is. Az Osztrák-Magyar Monarchia harcosainak bőrébe mindenesetre biztosan belebújhatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)