Hirdetés

A Square Enix is fél az influenzától

|

A Capcom után a Square Enix, és a Koie is bejelentette, hogy csak óvatosan utazgatnak.

Hirdetés

Szegény E3 kiálltás. Az idei E3 elméletben visszahozza a hatalmas party feelinget, ami mindig is jellemezte ezt a kiállítást. Mindenki, aki számít ott lesz, hostess lányok garmadája, elképesztő buli.

Az újfajta influenzajárvány kitörése nem is érkezhetett volna rosszabbkor. A Capcom be is jelentette, hogy az anyacég alkalmazottai nem vesznek részt a kiállításon, és így nem láthatjuk majd a Dead Rising 2 bemutatót sem. A következő rossz hír, hogy a Square Enix, és a KOEI is hasonló bejelentést tett. A két cég szinte egyszerre adta ki nyilatkozatát, és a tartalmuk is hasonló. A Square Enix esetében egy néhány fős csapat indul csak Japánból, míg a KOEI esetében a cég kanadai részlege vesz csak részt az idei E3-on. Arról szerencsére nincs szó sem a Square Enix, sem a KOEI részéről, hogy ezek az intézkedések érintenék a bemutatni kívánt játékokat. Szép is lenne, ha semmi Final Fantasy XIII újdonság nem lenne az E3-on...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)