Hirdetés

235.000 évnyi játék után köszönt el a Bungie a Halo-tól

|

A Bungie a búcsúzás részeként közölte az évek során összegyűlt statisztikáit, amiben komoly számok szerepelnek.

Hirdetés

"Nagy érdeklődéssel követtük a fejlődéseteket, a Bungie.neten, és rengeteg olyan pillanattal ajándékoztatok meg, melyek örökre az emlékezetünkbe vésődtek...Az az idő melyet a Halo-val töltöttetek, elég lenne arra, hogy beutazzuk a Tejutat oda és vissza, a fény sebességével. Köszönjük, hogy a legfényesebben ragyogó csillagok voltatok a galaxisban. Köszönjük, hogy a Bungie.netet az évek alatt otthonos közösséggé alakítottátok.", így búcsúzott a Bungie a játékosaitól. A továbbiakban a Microsoft és a 343 Industries fogja a statisztikákat tárolni, miután a Bungie Pro is nyugdíjba vonult.

A számok nagyon érdekesek, és miközben az ember a neten játszadozik, bele sem gondol, hogy micsoda méretekről van szó, hiszen közel 21 milliárd mérkőzésre került sor, és a teljes játékidő meghaladja a 235.000 évet. A Halo 2-ben elért frag-ek száma 36 milliárd, a Halo 3-ban 76 milliárd, a Halo: Reach-ben 23 milliárd. Egyéb érdekes adatokat a galériában található képen láthattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)