Hirdetés

Nem dolgozik semmilyen Left 4 Dead projekten a Valve

|

A HTC China egyik fejese egy pletykára alapozva beszélt a VR-ra érkező harmadik részről, de a Valve kategorikusan cáfolta az értesülést.

Hirdetés

Rengeteg kultikus Valve által készített játéksorozat vár folytatásra, de Gabe Newell cége nem kifejezetten töri magát, hogy a Steamen kívül bármibe is komolyabb energiákat fektessen. A Half-Life: Alyx bejelentés kicsit felrázta a rajongókat, és egyből megindult a teóriagyártás, hogy mely franchise-ok éledhetnek föl poraikból. A HTC China elnöke egyik prezentációjában megemlítette a Left 4 Dead 3-at, melyet pont egy ilyen pletykára alapozott, és mivel hivatalos minőségben szólalt meg, kénytelen volt a Valve közleményben tisztázni a helyzetet.

Hirdetés

Alvin Wang Graylin nemrégiben beszélt egy kicsit a VR jövőjéről, előadása közben pedig egy érdekes dologra figyelhettek fel az érdeklődő gamerek. Graylin az egyik pontban azt írja, hogy a Half-Life: Alyx és a Left 4 Dead 3 sok játékost és fejlesztőt terel majd a technológia felé. Mivel utóbbiról még említést sem lehetett hallani korábban, alaposan meglepődött a közönség, hogy lényegében ilyen módon jelentik be a játékot.

A jelek szerint az cégvezető egy decemberben felröppent pletykára alapozta a prezentáció ezen pontját, viszont a hír futótűzként kezdett terjedni, ezért a Valve gyorsan elejét vette a további bonyodalmaknak:

"Hónapok óta látjuk ennek a pletykának a hatásait. A tény az, hogy pár évvel ezelőtt kísérleteztünk, hogy milyen lehetőségeink vannak a Left 4 Deaddel. Viszont jelenleg egyáltalán nem dolgozunk semmilyen L4D-hez köthető dolgon, jó pár éve nem tesszük."

Akik tehát egy horror hangulatú co-op lövöldözésre vágynak, azok kénytelenek visszakanyarodni a korábbi részekhez, esetleg más kiadók címeivel próbálkozni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)