Hirdetés

Serious Sam VR - majdnem exkluzív lett

|

A VR-háború kezd beindulni, a rajongóknak pedig már most elege van az egészből. Az exkluzivitásért sok pénzt fizetnek a cégek, de van aki nem kér belőle.

Hirdetés

A HTC Vive subredditen elég borsos volt a hangulat. A "Fuck Facebook, and fuck Oculus" című poszt meglehetősen nagy figyelmet kapott, és még a Serious Sam VR fejlesztői is beugrottak a topikba. Elmondták, hogy őket is megkörnyékezte az Oculus.

A jelek szerint a srácok rengeteg pénzről mondtak le azért, hogy kikerüljék az exkluzivitást.

A fejlesztők azt írták az említett threadben, hogy ők bíznak a játék eladásaiban, és így meg fogja érni nekik hosszútávon. Mondjuk ettől függetlenül a Serious Sam VR jelenleg csak HTC Vive-ra van kilistázva, de nyilván meglátjuk majd, mit tartogat ez a szeszélyes jövő.

A Serious Sam VR még a nyáron befut majd Early Access verzióban. Ti kipróbálnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)