Hirdetés

Bejelentették még egy nagy játék elhalasztását

|

Úgy tűnik, hogy a fejlesztőknek több időre van szükségük ahhoz, hogy a Vasember szimulátort megfelelő minőségben szállíthassák le.

Hirdetés

Szomorú napok ezek a Marvel rajongóinak, hiszen két szuperhősjáték megjelenése is csúszik; nemrég a Square Enix adta tudtunkra, hogy még pár hónapot hozzádobnak a Marvel's Avengers munkálataihoz, most pedig az ígéretes VR-címnek tűnő vasemberes móka csúszásáról számolt be a Camuflaj csapata. 

Hirdetés

A Marvel's Iron Man VR PlayStation 4-re érkezik és az előzetesek alapján remek mókának tűnik Tony Stark bőrében repkedni és harcolni. Eredetileg februártól ölthettük volna magunkra a fémgúnyát, de a fejlesztőcsapat most a Twitteren adta tudtunkra, hogy még egy pár hónapot csiszolgatnának az élményen:

"Annak érdekében, hogy megfelelő minőségben tárhassuk elétek a víziónkat és megfeleljünk a fantasztikus közösségünk magas elvárásainak, azt a nehéz döntést kellett meghozzuk, hogy a Marvel's Iron Man VR megjelenése 2020 május 15-re tolódik. Nagyon hálásak vagyunk a türelmetekért és a megértésetekért. Hamarosan újra hallotok felőlünk!"

Ha a pozitívumokat nézzük, akkor a fejlesztők egészen biztosan egy minőségibb élmény megalkotásán dolgoznak. Ez a két és fél hónap mindenesetre sokkal kevésbé drasztikus, mint az Avengers vagy a Cyberpunk 2077, amik majd félévet váratnak még magukra, de most már ideje lenne megálljt parancsolni a csúszásoknak, mert a végén új megjelenések nélkül kell átvészelnünk a tavaszt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)