Hirdetés

Firewall Zero Hour - megvan, mikor jön a multis VR-shooter

|

A Bravo Teamet nem kajálta a nép, de talán a Firewall Zero Hour betöltheti a helyét

Hirdetés

Én ugyan szerettem a Bravo Teamet minden hibájával együtt (melyek szerintem nem voltak olyan súlyosak, mint ahogy az a külföldi sajtóban lejött), de nem volt mindenki elragadtatva tőle. Tény, hogy lehetett volna jobb, és talán a Firewall Zero Hour mutatja majd meg, milyennek kellett volna lennie.

Hirdetés

A fejlesztő First Contact Entertainment ma bejelentette, hogy a játék augusztus 29-étől lesz kapható PlayStation VR-ra. Egy 4v4 töbjátékos taktikai VR-shooterről van szó, melyben az egyik csapat adatokat próbál megszerezni, a másik meg igyekszik ezt megakadályozni. Gyakorlómódokban egyedül és kooperatívan is játszhatunk a gép ellen. A gyakorlatban valahogy így néz ki, valójában remélhetőleg kevésbé lesz esetlen:

Szerintetek van létjogosultsága? Vagy még mindig inkább jöhetne egy House of the Dead vagy egy Time Crisis, ha már VR-ról és lövöldözős játékról beszélünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)