Hirdetés

A Falcon Age-ben egy sólyom lesz a legjobb barátunk

|

Egy érdekes és izgalmas kis belsőnézetes kalandjáték vár ránk, amiben a sólyom hű társunk és legnagyobb fegyverünk is lesz egyben.

Hirdetés

A Falcon Age egy egyjátékos kalandjáték, mely VR-t is támogat, de hagyományos módon is játszható. A főhős a sztori kezdetén egy cellában várja a sorsát, míg ott össze nem haverkodik egy sólyomfiókával. Ketten megszöknek és elindulnak világmegváltó utazásukra.

Hirdetés

A játék világát elözönlötték pusztító robotseregek, akik semmissé tették Ara népének kultúráját. Mindemellett a végletekig kimerítették a vidék természeti forrásait és egy kopár sivataggá tették a környéket. A célunk az lesz, hogy sólyom haverunkkal beutazzuk ezt a megrokkant világot, és segítsük a robotok ellen küzdő ellenállókat. Közben gondját kell viselnünk az állatnak, aki ezért cserébe megvéd majd minket.

A játék az alapoktól PS VR-ra lett tervezve, mint azt a trailer is mutatja (a végén a sólyomtáncoltatás gyönyör), de nem szenved hiányt, aki nélküle játssza. Megjelenés valamikor 2019-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)