Hirdetés

Elképesztő lesz a PlayStation 5 VR headset, ha igazak ezek a pletykák

|

A Sony már dolgozik a PlayStation VR új változatán, amiről most kiderült egy-két érdekes dolog.

Hirdetés

Bár a jelenleg kapható PlayStation VR headset kompatibilis a PlayStation 5-tel, a hardver minimálisan frissült 2016-os (tehát öt évvel ezelőtti) megjelenése óta, érdemben nem javult, és a játékfejlesztők is leálltak a tartalomgyártással. Közben az Oculus, a HTC, a Valve és más gyártók sorra szállították az újabb eszközöket, látványos volt a fejlődés PC-n, és az olyan headsetek, mint az Oculus Quest 2, megfizethető áron kínálnak kiváló PC-s VR-élményt.

Hamarosan megjelenhet a PlayStation VR következő változata, amit a Sony már bejelentett, de specifikációkat még nem közölt. Az egyik legnagyobb VR-fókuszú oldal, az UploadVR viszont megtudott egyet s mást az újdonságokról, amiket még érdemes fenntartásokkal kezelni, de gondolatébresztőnek és pulzusszaporítónak tökéletes indítás.

Hirdetés

Az oldal állítása szerint a PSVR2-be 4K-s kijelző kerül, ami 4000x2040-es felbontást jelenít meg, tehát szemenként 2000x2040-es felbontást kapunk.

Állítható lesz majd a lencsetávolság, számíthatunk szemkövetésre, valamint arra, hogy apró rezgőmotoroknak köszönhetően maga a headset is haptikus visszajelzést ad, így például a fejlövéseket is pontosan érezhetnénk.

A PS5 VR kontrollereket már leleplezték korábban, ezekről itt olvashattok részletesebben.

Még nem tudjuk, mikorra várható az új PlayStation VR megjelenése, de ha tippelnünk kellene, 2022 elejét mondanánk, annál hamarabb valószínűleg a PS5 készlethiánya se oldódik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)