Hirdetés

Kézigránáttal is vadászhatsz a kacsákra Duck Hunt VR változatában

|

Több mint harminc éve jelent meg a NES játék, amiben műanyag pisztolyunkkal kacsákra lövöldözhettünk, és most már azt is tudjuk, hogy nézne ki ez a virtuális valóságban.

Hirdetés

A Distraction Lab csapata úgy gondolta, ideje feléleszteni a Duck Huntot, és pont kapóra jött nekik a VR láz, úgyhogy megnézhetjük, hogyan is lehet kacsákra lövöldözni az Oculus Rift segítségével.

Korábban már volt egy rajongói alkotás a HTC Vive-ra, de a mostani változat egy elég nagy csavarral érkezett. Felejtsétek el a fröccsöntött fegyvert, a modern FPS-ek korában már dupla pisztollyal és gránátokkal vesszük fel a harcot a szárnyasokkal, de úgy tűnik, hogy az eredeti alkotással szemben itt már nem tudunk rálőni a kutyára.

Ezek után nem lennénk meglepve, ha bejelentenének egy modern köntösbe bújtatott, akciódús Duck Hunt játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)