Hirdetés

Két izgalmas játékkal jön az új PlayStation VR Bundle

|

Az egyik a Borderlands 2 nemrég bejelentett VR-változata.

Hirdetés

A hétvégén volt szerencsém a Puliwood Marvel kvíze előtt élőben is megnézni a Beat Sabert élesben és hihetetlenül szórakoztató és pörgős mókának ígérkezik - de ez nem is csoda, elvégre ritmusos számokra csapkodhatunk két fénykarddal. 

Hirdetés

Ha a Beat Saber nem is keltette fel túlzottan az érdeklődéseteket, akkor is érdemes odafigyelni a PlayStation VR következő gépcsomagjára, ugyanis a VR-eszközhöz, a PlayStation Camerához és két Move kontrollerhez csomagolt másik ajándék játék nem más lesz, mint a Borderlands 2 VR-kiadása, amely egyébként december 14-én válik elérhetővé (és választhatunk benne a hagyományos mozgás, valamint a teleportálgatós megoldás között). 

Egyelőre nem tudjuk, hogy a PS VR Borderlands 2 VR és Beat Saber Bundle elér-e hozzánk is (december 14-én az Egyesült Államokban és Kanadában debütál biztosan), de ha igen, ti lecsaptok majd rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)