Hirdetés

Bejelentették a következő Batman: Arkham játékot, de lehet, hogy nem fogsz örülni neki

|

A Suicide Squad: Kill the Justice League után még mindig nem érkezett el az, amire a rajongók várnak.

Hirdetés

A Batman: Arkham-szériának méltán van nagy rajongótábora, így nem meglepő, hogy amikor kiderült, hogy a Rocksteady újdonságának, a csalódásnak bizonyult Suicide Squad: Kill the Justice League-nek is köze van hozzá, ráadásul itt hallhattuk utoljára Batmanként/Bruce Wayne-ként Kevin Conroy-t, hatalmas gyűlölethullám zúdult a fejlesztőkre.

Conroy nélkül nehéz elképzelni az Arkham-széria jövőjét, de akadnak olyan tehetséges szinkronszínészek, akik képesek lennének méltón továbbvinni az örökségét - csakhogy bármennyire is várnak a játékosok egy vadonatúj, teljes értékű Arkham-címre, amely ismételten a Denevéremberre fókuszál, a Warner továbbra sem készült ilyet bejelenteni. Mást viszont igen.

Hirdetés

A Meta közölte, hogy jön a Batman: Arkham-univerzumot bővítő Batman: Arkham Shadow, de jóval kevesebben férhetnek majd hozzá, mint a korábbi részekhez, ugyanis egy VR-játék lesz, amely kizárólag a Meta Quest 3-mal lesz játszható. A projektet a Camouflaj és az Oculus Studios fejleszti a Warner Bros. és a DC támogatásával, várhatóan év végén jelenik meg. A június 7-én megrendezésre kerülő Summer Game Fest nyitóceremónián fogják leleplezni rendesen, addig is íme egy kis ízelítő: 

A Batman: Arkham Shadowról nem sok minden derült ki a fenti információkon kívül. A játékban ismét egy gonosz ténykedik Gotham utcáin, és csakis mi állíthatjuk meg Batmannel, de ez lényegében a karakter minden történetéről elmondható, szóval nem lettünk okosabbak. 

Egyébként nem ez az első virtuális valóság-kaland, ami a Batman: Arkham-franchise-t bővíti, azt a titulust a 2016-ban megjelent Batman: Arkham VR birtokolja, ami demónak nem volt rossz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)