Hirdetés

Arktika.1 - új képeken és ütős videón a Metro 2033 fejlesztőinek VR játéka

|

Gyönyörű képeken és egy hosszú videóban mutatta meg magát a 4A Games Oculus Touch-exkluzív játéka.

Hirdetés

Három képet és egy 25 perces gameplay anyagot tettek közzé a Arktika.1 készítői. Ígéretesnek tűnik a 4A Games új játéka.

A 4A Games csapatát eddig leginkább a Metro 2033 játék miatt ismerhettük, de most egy új, kizárólag Oculus Touch támogatással megjelenő VR címen dolgoznak. Ígéretük szerint egy ízig-vérig AAA játékról van szó. A történet közel száz évvel a jövőben indul, ahol egy világ éppen egy új jégkorszakot próbál átvészelni. A Citadel Security által felbérelt zsoldosként az lesz a feladatunk, hogy védelmezzük az emberiség egyik utolsó kolóniáját a régi Oroszország területén. Lessétek meg gyorsan az új képeket.

És természetesen az méretes gameplay videót se hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)