Hirdetés

A Ubisoft egyik új játéka egy valós fizikára épülő űrkaland

|

Az Agos: A Game of Space azoknak szól, akik az űrt vennék célba.

Hirdetés

A Ubisoft szeret néha kísérletezgetni, felkarolni kisebb, érdekesnek tűnő projekteket, és így került a kiadó szárnyai alá az AGOS: A Game of Space is. 2057-ben játszódik, amikor az emberiség hátrahagyja a pusztulásra ítélt Földet és elindul felkutatni új otthonát. Az utazás során mi az utolsó távozó hajó mesterséges intelligenciáját alakítjuk majd, akinek az a dolga, hogy biztonságos utat biztosítson a fedélzeten lakóknak, és spéci drónokkal felkutassa a környék 8 naprendszerének bolygóit.

Hirdetés

Az űrkaland alatt belefutunk majd más hajókba, melyek legénységével kereskedhetünk, találhatunk majd elhagyatott űrállomásokat, és idővel új technológiákat és eszközöket is kifejleszthetünk az utasaink életben tartásához.

Ez a koncepció még VR nélkül is érdekes lenne, kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle. A játék 2020. október 28-án jelenik meg PC-re, Oculus Rifttel, HTC Vive-val, vagy további SteamVR kompatibilis headsetekkel lehet majd játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)