Hirdetés

Percek kellettek, hogy sikeres legyen a Deep Rock Galactic társasjáték Kickstarter-kampánya

|

Újabb ötlet valósulhat meg a társasjátékok iránt érdeklődőknek köszönhetően.

Hirdetés

Kellett neki idő, de manapság már annyira népszerű a Deep Rock Galactic, hogy a Steamen több tízezer szokott lenni az egyszerre játszók száma, és lökött rajta egyet az is, hogy épp most, januárban volt ingyenes a PlayStation Plusban - ez hatmillió új bányász érdeklődését keltette fel. 

Jobbkor nem is indíthatta volna el a MOOD Publishing és a Ghost Ship Games a Deep Rock Galactic: The Board Game Kickstarter-kampányát, ráadásul megtolták egy kicsit a kezdést azzal, hogy mindenkinek, aki az első 24 órában válik támogatóvá, egy gyűjtői fém érmét ígértek.

Hirdetés

A kampány február 10-én este 7-kor indult, és ahogy az a társasoknál lenni szokott, nagyon gyorsan sikerült átlépni az eredetileg kitűzött, 228.501 dolláros célt. Több ezren fejezték ki költéssel, hogy hisznek a projektben, és a legtöbben egyenesen a 153 eurós Collector's Editionre pályáztak, ami egy rakás kiegészítőt, play matet, kártyavédőket, egérpadot és bónuszt tartalmaz.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A játékban legfeljebb négy bányász szerepében, kooperatívan indulhatunk kalandra, és 60-150 percen át kell küzdenünk mindenféle ocsmányságokkal. Lesz benne egy rakás kidolgozott minifigura (az alap változatban csak a főhősök, a Deluxe-ban a 33 szörnyeteg is). Akit bővebben érdekel a projekt, itt találja meg, a szabálykönyvbe is bele lehet olvasni. A megjelenés 2022 végére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)