Hirdetés

Már te is megépítheted a Jóbarátok sorozat lakásait

|

A LEGO új szettjeivel kicsit közelebb kerülhetünk a kultikus Jóbarátok karakterek otthonaihoz.

Hirdetés

Az év egyik legnagyobb szenzációjának ígérkezik a Jóbarátok találkozó, noha az exkluzívan az HBO Max-ra érkező tartalom igazából nem lesz több egy különkiadásnál, amiben a kultikus sorozat főszereplői (Matthew Perry, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow) néhány meglepetésvendég bevonásával sztorizgatnak, beszélgetnek.

Ennek ellenére a rajongók türelmetlenül várják, hogy újra együtt láthassák a kedvenceiket, őket pedig nem lesz nehéz meggyőzni arról, hogy kelleni fog nekik a széria két kockásított helyszínje is, ha nem volt elég a már egy ideje kapható kultikus LEGO kávézó.

Hirdetés

A Jóbarátok lakásai LEGO-szett 2048 elemből áll, és magába foglalja Monica és Rachel, valamint Chandler és Joey jól ismert New York-i lakásait, valamint az azokat összekötő folyosót is.

A gyűjteményes daraboknak köszönhetően nem csupán megszerezhetjük a kedvenc szereplőink otthonát, de olyan emlékezetes pillanatokat is feleleveníthetünk általuk, mint a Monica fejére húzott hálaadási pulyka, Joey és Chandler kenuja vagy éppen Phoebe lángoló babaháza.

Nyilván a kollekció számos egyéb kiegészítőt is tartalmaz (mint a nagy fehér kutyaszobor, vagy a kacsa és csibe duóját), és magától értetődően nem maradhatnak ki a csomagból a főszereplők miniatűr másai sem, sőt a pöttöm Janice is tiszteletét teszi a legtarkább ruhájában. 

A magyar ár közel 55 ezer forint lesz, szóval a játékos nosztalgia elég drága mulatság manapság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)