Hirdetés

Ez a Pip-Boy replika köröket ver a Fallout 4 gyűjtői kiadásában található változatra

|

Bár az a verzió is ígéretes volt, a The Wand Company újdonsült kütyüjével nem szállhat versenybe.

Hirdetés

Az egész világ Fallout-lázban ég az Amazon Prime Video felületén bemutatott sorozat óta. Rengetegen tértek vissza a Bethesda játékaihoz, de akadtak olyanok is, akik más posztapokaliptikus alkotásokhoz, filmekhez vagy éppen sorozatokhoz kaptak kedvet a Fallout első évadának ledarálása után.

A sorozat sikerével természetesen a különböző tematikus tárgyak és relikviák iránt is megnőtt a kereslet, ezzel együtt pedig számos új termék piacra került. Talán emlékeztek, hogy a Fallout 4 gyűjtői kiadásában annak idején helyett kapott egy meglehetősen tömzsi Pip-Boy, aminek olcsó, műanyag kivitelezésével többen voltak maradéktanul elégedettek a vásárlók.

Hirdetés

Erre licitált most rá a The Wand Company csapata, amely egy olyan új Pip-Boy replikával készült a rajongóknak, amely minden tekintetben köröket ver a korábbi gyűjtői kiadásban fellelhető változatra. A The Wand Company modellje javarészt öntött fémből készült, ám a tévésorozatban szereplő Pip-Boynál valamelyest nagyobbra szabták, hogy bárki alkarját kényelmesen befogadja - tegyük hozzá, hogy a Fallout 4 gyűjtői kiadásában található változathoz képest még így is egészen karcsúnak mondható.

A viselhető számítógép egy beépített képernyőt is kapott, amelyen különböző Pip-Boy animációkat tudunk megjeleníteni, de akár ébresztőt is húzhatunk rajta. A kidolgozása meglehetősen részletesnek és alaposnak tűnik, szóval a vitrinben is jól mutat majd.

A Pip-Boy replika 199 dolláros (adók nélkül nagyjából 71 ezer forintos) áron rendelhető elő a Bethesda oldalán keresztül. Mi úgy láttuk, hogy Magyarországra is szállítanak, ez esetben viszont érdemes megnövekedett költségekkel számolni. Ha netalántán csak gyönyörködni jöttetek, akkor az alábbi galériára kattintva természetesen ezt is megtehetitek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)