Hirdetés

Az új Disney társas egy mesés kaland a sötétség ellen

|

A Disney Lorcana és Villainous alkotói egy új játékon dolgoznak.

Hirdetés

A társasok szerelmesei jól ismerhetik a Ravensburger munkásságát. A srácok iszonyatos sikereket hoztak össze például a Disney Lorcana és Villainous játékaikkal is, és hamarosan ismét letarolják majd a piacot a Chronicles of Light: Darness Falls (Disney Edition) című projektjükkel.

Egy kooperatív, történetmesélős alapokról van szó, ami a sajtóközleményben írtak alapján egész közel van egy szerepjátékos élményhez. Akárhogy is, a főszereplőink itt Moana, Belle, Violet és Marian lesznek.

Hirdetés

A négy hősnőnek vissza kell majd verniük a Disney gonoszok árnyait, és helyre kell állítaniuk a Realm of Light békéjét. A dobozképen és a sztori leíráson túl sajnos egyelőre nem tudunk sokat, de annyi biztos, hogy egy moduláris játéktáblát és egy új világot kapunk. A játékot egy nőkből álló csapat hozta össze, és a művészeti anyagokért is kizárólag női illusztrátorok feleltek.

A Chronicles of Light a Target és hobbi boltokban fog debütálni július 21-én és 30 dollárba (ez a hír írásának napján 10 350 forintot jelent) fog kerülni. Egyelőre nem tudjuk, hogy hozzánk mikor fog elérni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)