Hirdetés

Megéri az időtöket a legújabb Star Wars sorozat?

|

A Star Wars: Birodalmi históriák leginkább a keményvonalas rajongóknak készült, de ők sem lesznek vele maradéktalanul elégedettek.

Hirdetés

Star Wars: Jedihistóriák után Dave Filoni úgy érezte, van még potenciál ebben a formátumban, így egészen gyorsan sikerült is csapatának összerakni a kvázi folytatást, a Star Wars: Birodalmi históriákat, ami immár nem a jedikre, hanem az ellentétes oldalra fókuszál. Merész döntésnek tekinthető, hogy az aktuális két főszereplőnek olyan karaktereket választottak, akik messze nem tartoznak a Csillagok háborúja élvonalába, sőt a kemény magon kívül kevés néző tudná megmondani, egészen pontosan kicsodák is ők. 

A bátor terv végül csak félig lett sikeres, a hatrészes minisorozat első fele sajnos teljesen felejthető, a második szelet miatt azonban megéri azt a rövidke időt a Birodalmi históriák, amit a stáblistával együtt is csak nagyjából 15 perces részek elvesznek az ember napjából. Az alábbi videóban részletesen is elmeséljük, hogy miért gondoljuk így.

Hirdetés

Nektek hogy tetszett a Star Wars: Birodalmi históriák? Írjátok meg lent, a kommentek között, nagyon kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is a sorozat kapcsán! 

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)