Hirdetés

Szünetel a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztése, majd „a győzelem után” folytatják

|

A kijevi székhelyű GSC Game World most nem tud nyugodtan dolgozni a S.T.A.L.K.E.R. 2-n az orosz-ukrán háború miatt.

Hirdetés

Az egyik legismertebb, legfontosabb ukrán fejlesztőcsapat, a GSC Game World már az orosz-ukrán konfliktus kirobbanásának napján segítséget kért Twitteren, ma pedig egy "Fények! Kamera! Háború..." című videóval próbálták elmondani, hogyan forgatta fel életüket a jelenlegi helyzet.

A kijevi székhelyű fejlesztők az alább látható, feliratozott videóban meséltek arról, hogy a múlt héten épp meg akarták mutatni, hogyan készülnek az átvezető animációk, betekintést engedtek volna a mo-cap-munkálatokba. Pár jelenetet láthatunk is, mielőtt drámai váltás következik.

Hirdetés

Fél perc után a háború során készült felvételekre váltanak, ezzel válaszolva a "hogy vagytok?" kérdésre. Jelenleg arra koncentrálnak, hogy a dolgozók és családjaik életben maradjanak, a játékfejlesztés sokadlagossá vált. Szeretnék folytatni, de csak "a győzelmet követően".

A legjobbakat reméljük nekik, és az, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 mihamarabb megjelenjen, tényleg nem fontos a jelenlegi helyzetben. A megjelenést korábban decemberre halasztották.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)