Hirdetés

Már több mint 300 millió eladott példánnyal büszkélkedhet a Pokémon-játéksorozat

|

Óriási mérföldkőhöz érkezett a kilencvenes években útjára indult széria.

Hirdetés

Kétség kívül a Pokémon a világ egyik legismertebb franchise-ja, az évek során rengeteg videojáték készült hozzá, de emellett anime-sorozatban és egész estés animációs filmekben is láthattuk már a különleges zsebszörnyeket.

Hirdetés

A nemrég közzétett adatok alapján kiderült, hogy az eddig kiadott 76 különböző Pokémon játékból összesen már több mint 300 millió darab talált gazdára, ráadásul ez az óriási szám nem is tartalmazza a Pokémon GO letöltéseit, amik valószínűleg még ráraknának egy lapáttal erre a remek eredményre.

A Pokémon már több mint 20 éve fontos szereplője a videojáték-piacnak, és a Nintendo valószínűleg még nem is tervezi nyugdíjba küldeni a népszerű franchise-t, tekintve, hogy nemrég jelent meg a Pokémon Ultra Sun és Ultra Moon.

Nektek melyik a kedvenc Pokémon játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)