Hirdetés

Már közel 21 millió PlayStation Plus előfizető van világszerte

|

A PlayStation konzolok előfizetés nélkül is használhatók, de csak a PlayStation Plus előfizetők élvezhetik minden funkciójukat. 21 millióan gondolják, hogy megéri.

Hirdetés

Rosszabbul is elkölthet az ember évi 16000 forintot. A PlayStation Plusra nem csak a PS4-es multiplayer miatt érdemes előfizetni, hanem a rengeteg hasznos alkalmazás, a Share Play, és nem utolsósorban a havi 6 ingyen játék miatt is, melyek néha talán nem  olyanok, amilyeneket a játékosok szeretnének, de ajándékba járnak, nincs okunk panaszkodni.

Egy frissen kiadott jelentésből kiderült, hogy a PlayStation Plust 60 millió aktív, PS3, PS4 vagy PS Vita felhasználóból 20,8 millióan használják. Ugyanezen jelentésben szerepelt, hogy a PS4 továbbra is a leggyorsabban fogyó konzol a PS-ek közül, és 40 milliót adtak el belőle világszerte. 

Az, hogy júliusban mik lesznek a plusosoknak járó ingyen játékok, még ma délután kiderülhet, hiszen jövő kedden már meg kell kapjuk őket. Figyeljétek a GSO-t továbbra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)