Hirdetés

PlayStation 5 - erős lesz, de nem elképesztően drága?

|

Elemzők úgy gondolják, hogy megfizethető, de ugyanakkor prémium kategóriájú géppel fog előállni a Sony.

Hirdetés

Már javában folynak a találgatások arról, hogy milyen lesz a PlayStation 5, illetve sokan tippelgetnek arra is, hogy mikor debütálhat az új masina. Néhány elemző pedig most új kérdéseket vetett fel, és tippeltek egy erőset.

Hirdetés

Az Ace Research Institute és Hideki Yasuda azt állítják előrevetítésükben, hogy 2020 végén jelenhet meg a PlayStation 5, ami egy prémium kategóriájú masina lesz. Yasuda szerint high-end konzolként vonul be a PS5 a piacra, és már megjelenéskor rengeteg exkluzív cím fog segíteni az eladásokban. Az elemző ráadásul úgy gondolja, hogy a gép ára induláskor 499 dollár lehet, ez ugyanannyi, mint az Xbox One bevezető ára volt, a PS4 2013-ban még 399 dolláros (illetve 399 eurós és 349 fontos) áron rajtolt el. 

Persze ezek csak szimpla spekulációk, hiszen még nem igazán kaptunk hivatalos információkat a Sony részéről, de mindenképp remek kezdés lenne a japánok részéről, ha az ütős exkluzívok mellett erős hardverrel is készülnének a következő konzolgenerációra. Ha bíznak magukban, akkor a veszteséges konzolértékesítés sincs kizárva, volt már ilyen a Sony történetében (is).

Ti mit reméltek a következő konzolgenerációtól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)