Hirdetés

Nem indított túl jól dobozosan az Immortals: Fenyx Rising

|

A brit játékeladási toplistán nem sikerült bekerülnie a Top 10-be.

Hirdetés

A Ubisoft pénzügyesei valószínűleg nem szomorkodnak majd az aktuális negyedév eredményei miatt, bőven termel a kiadónak az Assassin's Creed Valhalla és a Just Dance 2021 (meg talán a Watch Dogs: Legion sem teljesít rosszul). Nem tudunk számokat egyik játék kapcsán sem, de előbbi a brit játékeladási toplista negyedik helyén áll, utóbbi pedig a hetedik pozíciót szerezte meg.

A héten debütált Immortals: Fenyx Rising viszont hiába lett nagyon jó, a dobozos eladások nem túl biztatóak: a játék a 11. helyen nyitott. A PlayStation 5-ös változat volt a legnépszerűbb 35%-kal, ezt követte a switches 30-cal. Azért még nem kell nagyon elkeseredni: a digitális rangsor a hét végefelé érkezik, az majd többet fog elárulni.

Hirdetés

Egyébként a top 10-ben egymással cserélgettek helyet a játékok. A FIFA 21 továbbra is vezet, mögötte a Call of Duty: Black Ops Cold War áll, és az Animal Crossing: New Horizons a harmadik. A Mario Kart 8: Deluxe átadta helyét az AC Valhallának, a Marvel's Spider-Man: Miles Morales egyet ugrott előre, a Marvel's Avengers a tizedik helyen áll, múltheti pozícióját pedig a Just Dance 2021 foglalta el. Ez tehát a heti lista:

  1. FIFA 21
  2. Call of Duty: Black Ops Cold War
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Assassin's Creed Valhalla
  5. Mario Kart 8: Deluxe
  6. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  7. Just Dance 2021
  8. Minecraft (Switch)
  9. Super Mario 3D All-Stars
  10. Marvel's Avengers
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)