Hirdetés

Most akkor az EA továbbra is árul dobozos játékokat vagy sem?

|

Az utóbbi időben felmerültek pletykák, hogy a kiadó beszüntette volna a fizikai példányokat Németországban, Ausztriában és Svájcban.

Hirdetés

Amióta csak megjelentek az olyan digitális üzletfelületek, mint a Steam, a játékosok (és kiadók) egy része kitartóan temeti a fizikai, lemezes játékokat, de még mindig nagyon úgy tűnik, hogy sok játékosnak fontos, hogy a kedvencei ott díszelegjenek a polcon.

Ennek ellenére nemrég előkerült a hír, hogy az Electronic Arts esetleg mégis beszüntette a dobozos videojátékok terjesztését egyes országokban az alacsony bevételekre hivatkozva, de a kiadó egy közleményben tisztázta a helyzetet.

Hirdetés

Az Electronic Arts hivatalos közleményében egyértelműen megfogalmazzák, hogy nincs szó ilyesmiről és a félreértés valószínűleg a kiadó németországi ágazat pénzügy jelentéseinek pontatlan értelmezéséből következik:

"Nem szüntettük be a fizikai példányok terjesztését Németországban, Ausztriában vagy Svájcban. A játékosok továbbra is megvásárolhatják a játékaink fizikai változatait a teljes régióban. Minden ennek ellentmondó hír egy pontatlan reprezentációja annak, ami az EA Germany nyilvános pénzügyi jelentéseiben szerepel."

Egyelőre nincsenek veszélyben a dobozos játékok, de persze ez nem jelenti azt, hogy idővel nem csökkenhet ténylegesen a kritikus pont alá az érdeklődés.

Ti mit gondoltok? Meddig lesznek még életképesek a dobozos játékok? 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)