Hirdetés

Mit szólnátok, ha bekerülne a Steam a Microsoft Store kínálatába?

|

A jelek szerint az egyik fél teljesen vevő erre az ötletre, szóval akár még meg is valósulhat ez az integráció a jövőben.

Hirdetés

Manapság már rengeteg kiadónak van saját PC-s launchere vagy egész digitális áruháza, ilyen például a Microsoft Store, ami jelenleg talán nem a legnépszerűbb platform, ám a jövőben olyan újdonságok érkeznek, amelyek könnyen változtathatnak a helyzeten.

Például találkozhatunk majd androidos alkalamzásokkal is a Microsoft boltjában, de még azt sem zárhatjuk ki teljesen, hogy más PC-s platformok is helyet kapnak a kínálatban.

Hirdetés

A Microsoft termékvezetője, Panos Panay nemrég egy interjúban arról elmélkedett, hogy szívesen helyet adnának más alkalmazásboltoknak is a Windows Store-on belül, szóval úgy tűnik, a redmondiak tárt karokkal várják az olyan nagyágyúkat is, mint a Steam vagy az Epic Games Store. Panay például kifejezetten örülne annak, ha egy-egy app beszerzéséhez elég volna csak egyetlen boltot felkeresni, ami valóban megkönnyíthetné sok felhasználó dolgát.

Persze egy ilyen integráció valószínűleg nem azt jelentené, hogy közvetlenül a Microsoft Store-on vásárolhatnánk steames játékokat, hanem csak egyfajta átjáró lenne a Microsoft boltja a Valve platformjához. Viszont talán még ez is jobb volna, mint a mostani helyzet, hiszen nem kellene külön-külön beszereznünk a launchereket.

Ti örülnétek, ha ilyen gyűjtőhellyé alakulna a későbbiekben a Microsoft Store?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)