Hirdetés

Liam Neeson új filmje termelte a legtöbb pénzt az előző héten

|

Azonban a koronavírus miatt továbbra sem túl rózsás a mozik helyzete a tengerentúlon.

Hirdetés

Több iparág számára is kifejezetten rossz év az idei, mivel a világszerte tomboló koronavírus-járvány alaposan keresztbe tett több vállalat terveinek is, elég csak például az elcsúsztatott videojátékokra és filmekre gondolni. Sokan valószínűleg a mozikat is nagy ívben elkerülik, ám ennek ellenére akadnak olyan alkotások, amikre lehet jegyet venni, de a számok egyértelműen azt mutatják, hogy komoly mértékben csökkent a mozik látogatottsága.

Hirdetés

Előző héten a Becsületes tolvaj termelte a legtöbb pénzt a kasszáknál az Egyesült Államokban. Liam Neeson filmjének 3,7 millió dollárt sikerült összekaparnia a második hétvégéje során, ami elég gyenge teljesítménynek tűnik, tekintve, hogy mennyire új filmről van szó. A második helyen a Robert De Niro főszereplésével készült Nagypapa hadművelet áll 2,5 millió dolláros bevételével.

A bronzérmes Christopher Nolan újdonsága, a Tenet lett, ami továbbra sem teljesít túl fényesen, és az előző hétvégén is csak 1,6 millió dollárt sikerült hoznia. Említést érdemel még Az új mutánsok, ami 465 ezer dolláros bevételével mindössze a hetedik helyet tudta megszerezni magának a múlt héten.

Jól látható tehát, hogy a koronavírus közepette nem igazán megy jól a moziknak az USA-ban, és ez jó eséllyel sajnos még így is fog maradni egy darabig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)