Hirdetés

Lemezkiadót alapított a Rockstar Games

|

Egyelőre még ködös, hogy van-e valami extra terve a fejlesztőcsapatnak a CircoLoco Records-szal.

Hirdetés

A Grand Theft Auto játékokban mindig kiemelten fontos szerepet játszott a zene, sokan máig meg tudjuk mondani, melyik volt a kedvenc rádióadónk a Vice Cityben vagy a San Andreasban (nekem a Flash FM és a K-DST egyébként). Ez már csak azért sem meglepő, mert a céget alapító Sam és Dan Houser lemezkiadói körökből érkeztek, a BMG Interactive-ot vitték, ami a BMG Music Publishing zenei óriásvállalat egyik leágazása volt.

Némileg váratlanul a Rockstar most bejelentette, hogy az egyik legnagyobb partiszervező céggel, a CircoLocóval együtt létrehozzák a CircoLoco Recordsot, melynek első EP-je június 4-én válik majd elérhetővé, az első válogatáslemez pedig július 9-én jön és DJ Moodymann, Dixon, Carl Craig, Luciano, Seth Troxler, Rampa, illetve számos feltörekvő előadó dalai szerepelni fognak rajta.

Hirdetés

Az EP-n Sama Abdulhadi, Kerri Chandler, Rampa és Seth Troxel dalait, valamint a Deichkind Autonomjának Dixon remixét fogjuk megtalálni. A CircoLocóhoz köthető előadók egy részének dalait egyébként a Grand Theft Auto Online-ban is hallhatjuk, melynek After Hours frissítése nightclubok kapuit nyitotta meg.

És hát adott a kérdés: ez már a Grand Theft Auto VI bejelentését készítené elő? Nem, úgyhogy ne is pörögjetek rá annyira, akárki akármit állít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)