Hirdetés

Lelépett a League of Legends vezető producere, de nem ment messzire

|

Jeremy "Brightmoon" Lee nyolc év szolgálat után maga mögött hagyja a MOBA csapatát.

Hirdetés

Ha figyelemmel követtétek az elmúlt évek League of Legends videóit, akkor biztosan láttátok bennük a folyton mosolygós Brightmoont. Polgári nevén Jeremy Lee 2015-ben került a Riot Gameshez, ahol idővel az egész League of Legends vezető producerévé vált. Az elmúlt 8 évet a világ kedvenc MOBA címének terelgetésével töltötte, de ennek most itt a vége: Brightmoon lemondott a titulusáról és épp a helyettesét keresi.

A bejelentő videójában nem tisztázta, ki veheti át a szerepét, de nem is biztos, hogy egyáltalán a cégnél tudják-e, ki lesz az örököse. Akárhogy is, Jeremy új projektek felé veszi az irányt, de nem megy messzire: valahol a Rioton belül fog dolgozni valamit. A nagyon titokzatos bejelentésből mi egyébként arra tippelnénk, hogy a Project L felé veszi az irányt, ha már az lesz a cég következő nagy megjelenése.

Hirdetés

Ez persze csak találgatás a részünkről: a Project L hosszú évek óta készül a zárt ajtók mögött, és bár az elmúlt egy évben többet és többet láthattunk belőle, a megjelenés még mindig messze van.

Bárhová is viszi Brightmoont az útja, sok sikert kívánunk neki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)