Hirdetés

Kár arról álmodni, hogy folytatást kap A besúgó, vagy készül még magyar tartalom az HBO Maxra

|

Az HBO Maxot is üzemeltető Warner Bros. Discovery Európaszerte leállította a helyi tartalmak gyártását.

Hirdetés

Egészen fantasztikus magyar tartalmakat köszönhetünk az HBO-nak, hálásak vagyunk a Társas játékért, az Aranyéletért, a Terápiáért, és minden hibájával együtt azért A besúgót is szerettük. Ezért fáj különösen, hogy a Warner Bros. és a Discovery összeolvadását követően ezek részben eltűntek az HBO Max kínálatából.

A Warner Bros. Discovery hivatalos közleménye sajnos további rossz híreket hozott.

Hirdetés

Variety cikkében az áll, 3 milliárd dolláros költségcsökkentés a cél, aminek részeként az európai gyártás jelentős részét leállítják, nem készülhet új saját tartalom az HBO Max-ra Közép-Európában, a skandináv országokban, Hollandiában és Törökországban sem, valamint eltávolítanak bizonyos sorozatokat és filmeket, hogy újabb licencekre költhessenek.

Spanyolország és Franciaország saját gyártású tartalmai egyelőre maradhatnak, annak ellenére, hogy a franciáknál a szolgáltatás még nem elérhető - feltételezhető, hogy a spanyol tartalmakkal a dél-amerikai közönséget akarják kiszolgálni, a franciákkal pedig az EU-s szabályoknak kívánnak megfelelni, hogy ne legyen majd probléma az ottani indulással.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az oldal részére eljuttatott levélben a cég szóvivője elmondta, továbbra is hisznek az érintett piacokban,  külsős tartalmakat a jövőben is vásárolnak és megjelentetnek a streaming szolgáltatásaikon, illetve a nem helyi gyártású tartalmak ugyanúgy érkeznek. A besúgó mellett az Időbevándorlók, az Apanapok, a Szexi svédek, és az Eszmélet is távozott, melyek mindegyike a fent említett országok, területek valamelyikében készült.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)