Hirdetés

Japánban készlethiány van a Ghost of Tsushimából

|

Annyira kelendő a Sucker Punch játéka, hogy a PlayStation Japan is felhívta a figyelmet a bolti készletek kiürülésére.

Hirdetés

Ritkán készít nyugati stúdió olyan játékot, ami a japán piac számára is kiemelten érdekes, de várható volt, hogy a Ghost of Tsushimához lesz egy két szava az ottani játékosoknak. Szerencsére annyira megfogta őket, hogy kifosztották a boltokat, és a Sony nem bírja a tempót, a PlayStation Japan Twitteren szólt, hogy aki szeretne játszani vele, az inkább digitálisan vegye meg, vagy várnia kell, mire újra elegendő dobozos példányt tudnak eljuttatni a boltokba.

Hirdetés

Ebben közrejátszhat az is, hogy a legnívósabb japán videojátékos magazin, a Famitsu maximális pontot adott rá, amire korábban csak két nyugati játék, a The Elder Scrolls V: Skyrim és a Grand Theft Auto V esetében került sor, és így ezzel ez lett az első nem folytatás, ami kiérdemelte az elismerést.

Pontos eladási számokat nem tudni, de valószínűleg hamarosan jön majd egy lelkendező blogposzt; a briteknél az élen nyitott, és több fogyott belőle dobozosan, mint a Days Gone-ból annak első napjaiban. Mi is szerettük, tesztünket a linken találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)