Hirdetés

Távozik az Electronic Artstól Jade Raymond

|

A Motive Studios alapítója három év után hagyja el a vállalatot.

Hirdetés

Az első Assassin's Creed producere nem részletezte döntése okát, meglepő hirtelenséggel távozott az EA kötelékeiből, és hagyta maga mögött a Motive Studios csapatát.

Hirdetés

Az Electronic Arts hivatalos sajtóközleményben ismertette, hogy Raymond helyét Samantha Ryan vette át, aki jelenleg a Maxis és Bioware senior alelnöki pozíciókat is betölti. Az EA egyébként pozitívan nyilatkozott Raymondról és sok sikert kívánt neki a továbbiakban, de azt nem tudni, hogy milyen vállalati változások vagy egyéni motiváció áll a döntés hátterében. Remélhetőleg maga Jade Raymond is hamarosan megszólal a témával kapcsolatban.

A Motive Studios munkái pedig az elnökváltás ellenére sem változnak, a legutóbbi információk alapján egy új IP-n dolgoznak a fejlesztőcsapat munkatársai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)