Hirdetés

Hiteles a Grand Theft Auto VI szivárgása, és ez nagy problémákat okozhat

|

Valóban a Grand Theft Auto VI kezdetleges változatának videói kerültek nyilvánosságra a hétvége folyamán.

Hirdetés

A hétfőket sokan nehezen élik meg, de nem szívesen lennénk ott ma reggel a Rockstar North edinburgh-i stúdiójában. Még 24 óra sem telt el azóta, hogy a csapat következő nagy projektjéhez, a Grand Theft Auto VI-hoz kapcsolódó, a játék főszereplőit, helyszínét és új elemeit leleplező videók indultak útnak a neten, szám szerint nagyjából 90 darab. A szivárgásokat mindig fenntartásokkal kezeljük, de most, az anyagokat látva nem volt okunk kételkedni a valódiságukban.

Miután a szivárogtató elegendő bizonyítékot szolgáltatott ahhoz, hogy a GTAForums szkeptikus közössége is higgyen neki, a Bloombergnél dolgozó Jason Schreier is megerősítette, hogy tényleg a GTA VI kezdetleges változatát láthattuk.

Hirdetés

Schreier szeptember 12-én jelezte, hogy apasági szünetre megy pár hétig, úgyhogy jó lenne, ha senki nem jelentene be fontos dolgokat. Szeptember 13-án lezajlott a legutóbbi State of Play, majd megtudtuk a Nintendótól a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásának címét, és hogy tényleg ne legyen nyugta, jött a GTA VI-szivárgás. Ezek után bármi jöhet még.

Nála sokkal rosszabbul élhetik meg az egészet a Rockstar dolgozói, akik okkal nem mutattak még semmit a készülő játékból. Most elszámoltatások jöhetnek, elvehetik vagy szigoríthatják az otthoni munkavégzés lehetőségét, és az ügy visszavetheti a fejlesztést, még tovább csúszhat miatta a megjelenés.

Schreier csak annyit mondott, hogy a rockstaros forrásai segítségével erősítette meg a szivárgás valódiságát, több infót nem derített ki, így azt sem tudni, mikori a build, amit láttunk (feltehetően régi, legalább 1-2 éves). Valószínű, hogy a héten a fejlesztőcsapat vagy anyavállalata, a Take Two is megszólal - utóbbi már elkezdte kérvényezni a YouTube-ra felkerült videók eltüntetését.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)