Hirdetés

A Hearthstone átlépte a 100 milliós játékosszámot

|

Már 100 millió kalandor fordult meg a Blizzard máguspókeres kocsmájában.

Hirdetés

Miután a Blizzard bejelentette, hogy jön a következő Hearthstone kiegészítő, a stúdió még egy örömteli hírrel érkezett. A cég új vezetője, J. Allen Brack elárulta, hogy a játék átlépte a mindenkori 100 milliós játékosszámot.

Hirdetés

A Hearthstone 2014-ben jelent meg PC-re, röviddel ezután iOS és Android eszközökre is elérhetővé vált. Hatalmas közösséget szólított meg, amely mind a mai napig élvezi az izgalmas meccseket és kártyakészleteinek gyűjtögetését.

"Az, hogy elértünk 100 millió játékost, egy hatalmas mérföldkő a Hearthstone életében, de ami ennél is jobb, hogy ennyi embert megérintettünk a játék szellemiségével. Megindító látni a több millió rajongót, akik összegyűlnek a BlizzConon vagy Fireside Gatheringeken, vagy kedvenc streamereik műsorai előtt, és tagjaivá válnak a Hearthstone közösségének."

A 100 milliós szám megünneplésére egy kis eseményt is tartanak a játékban november 7-től november 11-ig. Aki bejelentkezik, az 6 The Boomsday Project csomaggal lesz gazdagabb, illetve új küldetések is bekerülnek, melyekkel 500 aranyat lehet összesen összeszedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)