Hirdetés

Az Epic Games teljes erőből támogatja a GeForce Now-t

|

Érdekes, hogy miközben sorra szedik le játékaikat a nagy kiadók, az Epic kimondottan örül az Nvidia szolgáltatásának.

Hirdetés

Pár héttel ezelőtt, egy több éven át tartó bétateszt után hivatalosan is elindult az Nvidia játékstreaming szolgáltatása, a GeForce Now, melynek használatával magas minőségben játszhatunk játékokat, amik a saját gépünkön nem futnának jól (vagy egyáltalán nem indulnának el). A szolgáltatás ingyenesen is elérhető, de egy szerény havidíjért cserébe jobb minőségben élvezhető, viszont csak a Steamen vagy más, támogatott platformokon megvásárolt címeket pörgethetjük. Lényegében gépbérlésről van szó, viszont nem minden kiadónak tetszik ez a megoldás.

Hirdetés

A napokban a 2K Games vetette le játékait, korábban az Activision-Blizzard és a Bethesda is kifejezte nemtetszését. Ezzel szemben az Epic Games-t vezető Tim Sweeney-nek semmi baja nincs azzal, hogy a Fortnite elérhető a kínálatban, sőt, elmondta, dolgoznak azon, hogy az Epic Games Store-on keresztül beszerzett játékokat is lehessen futtatni; nyilván nem mindent, csak azokat, amiknek fejlesztői és kiadói rábólintanak erre. Sweeney szerint ez a leginkább fejlesztő- és kiadóbarát a nagy streaming szolgáltatások közül, mivel nem vesz le semmit a játékeladások bevételeiből. Úgy gondolja, mindenkinek támogatnia kellene, aki szeretné jobb irányba terelni a játékipart, valamint hozzátette, a felhő alapú szolgáltatások fontos szerepet játszanak majd abban, hogy az Apple és a Google saját mobilos alkalmazásboltjainak monopóliuma megtörjön. Bízunk benne, hogy mások is hasonlóan fogják látni a GeForce Now szerepét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)