Hirdetés

Drágább lesz a Max előfizetése, mint amennyibe az HBO Max került - a magyar nézőket is megsarcolja a Warner Bros. Discovery

|

Két csomag lesz elérhető a hazai ügyfelek számára, ami mellé egy harmadik, kiegészítő csomagot is igényelhetnek.

Hirdetés

Egy éve jelentette be a Warner Bros. Discovery azt a máig vitatott döntését, hogy a jól csengő, a film- és sorozatrajongók szemében a kiváló minőséggel egyenértékű HBO márkanevet elhagyva, Max néven él tovább a Discovery tartalmait is magába foglaló HBO Max streamingplatform. Az átállás az Egyesült Államokban és több más országban lezajlott, május 21-én pedig idehaza is átalakul az HBO Max.

Az anyavállalat mai közleményéből azonban kiderült, hogy a folyamat részeként nemcsak a felület újul meg, hanem a havidíjak is változnak. Természetesen feljebb kúsznak az árak, ez most nem az az időszak, amikor a streamingszolgáltatók igyekeznek egymás alá licitálva előfizetőket magukhoz csalogatni.

Hirdetés

Kétféle konstrukcióból választhatnak majd az előfizetők Magyarországon, az HBO Max díjánál 400 forinttal drágább, 2790 forintos standard csomag Full HD felbontást kínál, és egyszerre legfeljebb két eszközön engedélyezi a streamelést.

3890 forintét viszont már 4K felbontást kapnak az előfizetők, és kettő helyett négy eszközön streamelhetnek egyszerre, továbbá havonta 100 tartalmat le is tölthetnek, ha inkább offline néznék meg azokat.

Mindkét csomag hozzáférést kínál a Párizsban rendezett 2024. évi nyári olimpiai játékok közvetítéseihez, ám aki ennél többet szeretne sport témában, 1200 forintért hozzácsaphatja Sport csomagot (Grand Tour kerékpáros versenyek, Le Man-i 24 órás autóverseny, Grand Slam-tenisztornák, Eurosport 1 és Eurosport 2).

A Telex rákérdezett, hogy mi lesz azokkal az ügyfelekkel, akikre eddig az HBO Max életre szóló előfizetési kedvezménye vonatkozott. Nos, ők változatlanul 1590 forintot fizetnek a következő előfizetési ciklusig, 2024. július 23. után viszont már az emelt összegből, a standard csomag 2790 forintos havidíjából jön majd le a 33 százalékos kedvezményük.

Nálunk egyelőre nem lesz reklámokkal terhelt, cserébe olcsóbb konstrukció, a szomszédos Romániában azonban bevezetik havi 4,99 euróért (kb. 1970 forintért).

Megmarad viszont annak a lehetősége, hogy hosszabb távra is elkötelezzék magukat az előfizetők, ebben az esetben 10 hónap áráért 12 hónapra kapnak hozzáférést a Max tartalmaihoz. Ez alapján egy évre 27 900 forintra jön ki standard csomag, míg a prémium 38 900 forintba kerül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)