Hirdetés

Cuphead - két hét sem kellett, és már egymillióan tolják

|

Rengeteg rajongó vetette rá magát a Cupheadre, így nagyon gyorsan sikerült átlépni az álomhatárt.

Hirdetés

A Cuphead fejlesztése jóval hosszabbra nyúlt, mint azt a Studio MDHR eredetileg tervezte, de a jelek szerint megérte tovább várni az akció-platformerre, ami azonnal belopta magát sokak szívében.

Hirdetés

A Cuphead még csak két hete jelent meg, de már most annyi pozitív visszajelzést kaptunk a fantasztikus rajongóinktól, amennyit álmainkban sem reméltünk volna. Ki szeretnénk használni ezt a pillanatot, hogy megköszönjük mindenkinek a támogatását, és elmondjuk, hogy a Cuphead immár túl van az egymillió eladott példányon.

- olvasható a stúdió közleményében. Ezzel olyan indie játékokhoz csatlakoztak a dicsőségfalon, mint a Stardew Valley, az Undertale, a Super Meat Boy, a Braid, a Don't Starve, vagy épp a Prison Architect,

Ti toljátok a Cupheadet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)