Hirdetés

Link felújított kalandja letaszította az első helyről a Borderlands 3-at

|

A briteknél a Nintendo régi-új játéka került a csúcsra, de azért a Gearbox alkotása sem szégyenkezhet.

Hirdetés

Nemrég megérkezett a The Legend of Zelda: Link's Awakening, ami az 1993-as eredeti játék Nintendo Switchre újraalkotott változata, így várható volt, hogy nagy lesz iránta az érdeklődés. Nem is túl meglepő hát, hogy az Egyesült Királyságban rögtön berobbant a UKIE toplistájának élére.

Hirdetés

Ismét befutottak a legfrissebb brit játékeladási adatok, és történt jó néhány változás az előző listához képest. A Link's Awakening elfoglalta az első helyet, így a szintén frissen megjelent Borderlands 3 már csak ezüstérmet tudott szerezni. A dobogó harmadik fokát a Mario Kart 8 Deluxe foglalta el, és a nemrég még második helyen lévő Gears 5 csak negyedik tudott lennie ezen a héten. Külön érdekesség még, hogy egy hét alatt a Tom Clancy's The Division 2 a huszadik helyről felküzdötte magát a hatodikra, viszont a múltkor még negyedik helyen szereplő NBA 2K20 visszaesett a listán, és jelenleg csak a tizedik pozíciót tudta megszerezni.

Íme az első 10 helyezett:

1. The Legend of Zelda: Link's Awakening
2. Borderlands 3
3. Mario Kart 8 Deluxe
4. Gears 5
5. eFootball PES 2020
6. Tom Clancy's The Division 2
7. Grand Theft Auto V
8. Spyro Reignited Trilogy
9. Crash Team Racing Nitro-Fueled
10. NBA 2K20

Ti vettetek mostanában valamilyen játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)