Hirdetés

Az USA-ban már regisztrálnia kell azoknak, akik PlayStation 5-öt szeretnének venni karácsonyra

|

És még közülük sem kap mindenki lehetőséget a vásárlásra.

Hirdetés

Bár itthon már csak egy-két hetet kell várni, hogy az előrendelést követően PlayStation 5-höz juthassunk, valószínű, hogy karácsonykor és a jövő év elején ismét nehéz lesz szerezni egyet a konzolból, így aki biztosra akar menni, jobban teszi, ha már most jelzi vásárlási szándékát. Az Egyesült Államok lakói sem számíthatnak sok jóra.

A Sony elindította regisztrációs rendszerét, melynek használatával a játékosok jelezhetik, hogy szeretnének az ünnepi szezonban PlayStation 5-öt vásárolni, és ha szerencséjük van, nem kell majd a viszonteladóknál próbálkozniuk vagy a nyerészkedőkre hagyatkozniuk, közvetlenül a gyártótól vehetnek egy gépet.

Hirdetés

A regisztráció azonban önmagában még nem garancia semmire. A "korábbi érdeklődés és PlayStation-ös tevékenységek" alapján választják ki, ki kaphat lehetőséget, és még azoknak is sietniük kell, akik pozitív elbírálás alá esnek, mert ha a novemberben kiküldendő meghívóban szereplő határidőt nem tartják be, ugyanúgy elvesztik a lehetőséget. Fejenként egy konzol, 2 DualSense kontroller (fehérből 3), 1 távirányító és egy Pulse 3D headset vásárolható.

Nem tudni még, a világ más részein is lesz-e ilyen ajánlat, de mi egyelőre akkor mehetünk biztosra, ha valamely viszonteladónál adunk le előrendelést.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)