Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla rendezője vezeti a Dead Space remake fejlesztését

|

Eric Baptizat 16 éven át dolgozott a Ubisoftnál, nemrég ment át az EA Motive-hoz.

Hirdetés

Egyelőre lényegében csak annyit tudunk az EA még viszonylag friss, Motive nevű stúdiójánál készülő Dead Space-ről, hogy az első rész újragondolása lesz, és jelenlegi generációs platformokra fog megjelenni. Azt, hogy mikor érkezhet, hol tart most a fejlesztés, és milyen változásokra számíthatunk a nagy elődhöz képest, nem tisztázták. 

Nem kizárt, hogy éveket kell várnunk rá, de legalább egyre inkább úgy tűnik, jó kezekben van. Korábban megtudtuk, hogy Roman Campos-Oriola tölti be a kreatív vezető szerepét, Philippe Ducharme pedig a vezető producer lesz - ők mindketten a Ubisoftnál voltak, előbbi a For Honornél, utóbbi a Watch Dogs Legionnél segített.

Hirdetés

Pletykálták egy ideje, hogy a Dead Space remake-et Eric Baptizat fogja rendezni, és ezt most ő maga erősítette meg LinkedInen. Baptizat rendezőként az Assassin's Creed Valhalla, vezető játékdizájnerként pedig a Black Flag, a Unity és az Origins fejlesztésében is részt vett (és egyébként a Shaun White Skateboardinghoz is hozzányúlt, de az most kevésbé releváns). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Várjuk a további fejleményeket, és reménykedünk egy 2022-2023-as megjelenésben; addig marad az eddig megjelent részek újrajátszása, pótlása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)