Hirdetés

Lemondott az Activision vezérigazgatója

|

Eric Hirshberg távozik a cég éléről, de még nem tudni, ki fogja váltani.

Hirdetés

Bár az Activision Blizzard továbbra is Bobby Kotick felügyelete alatt működik, az Activisiont magát nyolc évig Eric Hirshberg vitte.

Hirdetés

2010-ben csatlakozott, azóta ő egyengette a kiadó útját. Most egy közleményből tudtuk meg, hogy márciusban távozik a cégtől, és még nem dőlt el, ki veszi át a helyét. Hirshberg elismerését és háláját fejezte ki mind az általa vezetett csapatnak, mind Bobbynak, aki kinevezte őt a pozícióra.

Annak ellenére, hogy a hangos kisebbség nem zárta az utóbbi években a szívébe az Activisiont, a Call of Duty sorozat továbbra is elképesztően sikeres, és a Destinyből is kielégítő mennyiséget sikerült értékesíteni. Remélhetőleg az új vezérigazgató olyan változásokat hoz, aminek következtében nem csak növekszik majd a bevétel, de a játékosok is maradéktalanul elégedettek lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)