Hirdetés

A Star Wars filmek rendezőjének játékstúdíója felvette a Bulletstorm producerét

|

Tanya Watson több éves Epic Gameses szolgálat után most egy nagyon komoly csapat élére került.

Hirdetés

J.J. Abrams és Katie McGrath film és sorozatgyártó cégének, a Bad Robotnak van egy játékfejlesztő divíziója is Bad Robot Games néven, és ugyan nem tőlük hangos a sajtó, de szépen lassan rápörögnek az "innovatív élmények" gyártására. A stúdió első játéka egy teljesen új, AAA IP lesz, de ezen kívül semmit nem tudunk róla.

Akármire is készül csapat, a lehető legjobb embereket próbálják összeszedni a melóra. Most éppen Tanya Watsont szerződtették le a csapat operatív igazgatójának és elnökének.

Hirdetés

Watson korábban olyan címeken dolgozott, mint a Fortnite, a Gears of War, és az Unreal Tournament, korábban pedig producerként a Bulletstorm fejlesztését is levezényelte.

"Watson fogja majd irányítani a Bad Robot Games kiadási munkálatait, miközben a cég több médiumon keresztül épít új világokat. Watson és a csapat a Bad Robot játék és film ipari veteránjaival fogja megnyitni a kapukat új, innovatív történetek felé."

- szól a Bad Robot közleménye.

A stúdió elnöke egyébként Anna Sweet, korábbi Valve és Oculus fejlesztő. A Bad Robotnál dolgozik még egy World of Warcraft veterán, Joe Rumsey is technikai vezetőként, és Oneil Howell (Just Cause), mint vezető a pályadizájner.

A stáblista daliás, már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy mit fognak letenni az asztalra. Ti milyen műfajnak örülnétek?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)