Hirdetés

A Sony gigaösszegért vásárolhat meg egy animés streamingszolgáltatót

|

Elképzelhető, hogy a Crunchyroll hamarosan a japán óriáshoz fog tartozni.

Hirdetés

Még 2006-ban jött létre a Crunchyroll, ami a viszonylag szerény kezdetek után elég nagy vállalattá nőtte ki magát, több városban is nyitott irodát, ráadásul már számos jól ismert alkotás hivatalos terjesztője is volt.

A csapat weboldala méretes közösséggel és óriási kínálattal várja az animék és egyéb távol-keleti tartalmak rajongóit, így nem is annyira meglepő, hogy talán már egy óriásvállalat is felfigyelt erre az egészre.

Hirdetés

A Nikkei Asia információi szerint a Sony közel áll ahhoz, hogy megszerezze magának a Crunchyrollt. Azt nem tudni, hogy a japán óriás pontosan mennyit is fizethet majd a streaming szolgáltatóért, de elképzelhető, hogy az összeg 100 milliárd jennél, vagyis 957 millió dollárnál is magasabb. Egyébként az amerikai cég jelenleg az AT&T-hez tartozik, ám a telekommunikációra fókuszáló vállalat már régóta szeretne megszabadulni tőle.

A szintén főként animékkel foglalkozó Funimation is a Sony birtokában van, tehát nem is annyira elképzelhetetlen, hogy a japánok felvásároljanak egy újabb, hasonló területen tevékenykedő csapatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)