Hirdetés

A Netflix már saját játékstúdiójának felépítésén dolgozik

|

Egy tucatnyi mobiljáték és fejlesztőcsapat felvásárlása után a streaming ipar királya újabb nagy lépésre készül.

Hirdetés

A Netflix előfizetés mostanában tényleg nem egy rossz üzlet, pláne, ha valaki relatív sokat játszik a mobilján. A rengeteg film és sorozat mellé olyan prémium címek is járnak, mint a Moonlighter vagy a Spiritfarer, ez pedig annak köszönhető, hogy a nagy N már lassan a világ minden tájáról leszerződött fejlesztőstúdiókkal.

A gaming világ meghódításának ez azonban csak a kezdete: a cég tovább terjeszkedne, ehhez pedig saját stúdióra is szüksége lesz.

Az Egadget jelentése szerint a Netflix épp a saját csapatát rakja össze, aminek vezetője Marko Lastikka lesz.

Hirdetés

Lastikka korábban olyan cégeknél dolgozott, mint a Zynga és az EA, így nem idegen számára a játékpiac modern oldala.

A Netflix Game Studios alelnöke, Amir Rahimi a következőt nyilatkozta a sajtóközleményben:

"Ez egy újabb lépés egy világklasszis stúdió felépítése felé, ami majd csodálatos és lebilincselő, játékokat hozhat el milliók számára reklámok és mikrotranzakciók nélkül."

Ebből az nem derült ki, hogy maguk mögött hagyják-e a mobilos platformokat, de akárhogy is, pár évig még biztosan nem látunk tőlük semmilyen megjelenést.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)