Hirdetés

A Halálos iramban 9 a koronavírus új filmes rekordere

|

Ahogy a világ kezdi összeszedni magát a járvány után, úgy nyílnak a mozik is. Az első nagy produkció a Halálos iramban 9 volt, ami gyakorlatilag nyomtatja a pénzt.

Hirdetés

A COVID-19 padlóra küldte a szórakoztatóipart a 2020 elején, a mozik azóta is szenvednek az életben maradásért. A biztonsági okokból lezárt termek sokáig üresen álltak, de most hogy egyre több ország kezdi feloldani a korlátozásait ismét elkezdhet pörögni az élet a vásznakon.

Talán mindezek fényében nem túl meglepő a hangos siker, de a Halálos iramban egyébként is egy hatalmas franchise, és bár ezt nem az egyre zuhanó minőségének köszönheti, számítani lehetett rá, hogy még mindig sok embert szólít a mozikba.

Hirdetés

A Halálos iramban 9 első hétvégéjét laza 70 millió dolláros bevétellel zárt, ezen a hétvégén pedig várhatóan át fogja lépni a 100 milliót. A Deadline legutóbb csütörtökön kapott adatokat, akkor 93,1 millión állt a mérleg.

Akárhogy is alakulnak a következő napok, a Halálos iramban 9 könnyedén bedarálja majd a Hang nélkül 2-t, ami egyébként 15 nap alatt érte el a 100 milliót Amerikában, és ezzel a pandémiás időszak rekorderévé vált.

Érdemes megjegyezni, hogy 2020-ban egyetlen film sem érte el a 100 milliót. Az első ilyen produkció a Hang nélkül 2 volt, amit aztán a Godzilla vs. Kong követett. Utóbbinak 3 hónap kellett az álomhatár átlépéséhez.

A filmipar következő nagy dobása a Fekete Özvegy lesz, amire egyesek 90 milliós nyitási hétvégét jósolnak. Ha ez bejön, akkor könnyedén lesöpri majd a többieket. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)