Hirdetés

200 millió dolláros büntetést fizetett az AMC a The Walking Dead egykori producerének

|

Frank Darabont másfél évadon át gondozta a The Walking Deadet, de nemrég kiderült számára, hogy nem megfelelően kompenzálták.

Hirdetés

2010-ben indult az AMC-n a The Walking Dead sorozat, mely bár nehéz időket is megélt, egy izgalmas utolsó évaddal búcsúzhat a jövő év elején. Az első évadoknál az Oscar-jelölt Frank Darabont, minden idők egyik legjobb filmje, A remény rabjai rendezője is jelen volt, aki részesedést kapott a bevételekből. 

Idővel azonban világossá vált számára, hogy nem annyi jut neki, amennyit a szerződése szerint érdemelne, ezért 2013-ban beperelte a csatornát. Most döntés született az ügyben: az AMC 200 millió dollárral kompenzálta a producert, és a streaming-megállapodások után mind az alap sorozat, mind a Fear the Walking Dead miatt dől neki a pénz a továbbiakban is.

Hirdetés

Cserébe viszont lemondott arról, hogy bármi egyéb The Walking Dead-es tartalom után pénzt kapjon. A megállapodást mindkét fél elfogadta, de még nem kizárt, hogy az ügy bíróságon folytatódik. Darabont eredetileg 280 millióra tartott igényt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)