Hirdetés

Unreal Development Kit - Inside UDK Fall 2011

|

Az EPIC a fejlesztők szerencséjére folyamatosan frissíti UDK-ját, mely egy kiváló és ingyenesen is használható fejlesztőeszköz.

Hirdetés

Esetleg van köztetek, aki Unreal Engine 3 néven ismeri? Végülis úgy is lehet szólítani.

Érkezik az UDK  legújabb nagyobb, őszi frissítése, amelyben számtalan újdonság is megtalálható lesz. Legfontosabb talán az új filmet lopó funkció, amelylel a játékot magát lehet felvenni. Új anyagfunkciók, anyag-editor áll majd rendelkezésre, bekerül az adaptív tesszelláció, rengeteg kényelmi funkció új gombokkal, javított Matinée funkcionalítás és persze még sorolhatnám. Akit a teljes lista érdekel, az erre a linkre kattintson. Mivel rengeteg támogató anyag létezik az UDK-hoz egyre inkább úgy gondolom, még aránylag kezdő fejlesztőknek is érdemes ezzel a rendszerrel foglalkozniuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)